ingyh.blogg.se

Jag skriver om resor, filmer, tankar, tips och kritik på produkter jag provar genom bl.a att vara en Buzzador.

Antipasti från Zeta, genom Buzzador!

Publicerad 2015-03-04 11:49:00 i Allmänt, Buzzador, Mat och annat,

 
 
Jag kom med i Buzzador's kampanj - att testa Zeta's antipasti. Snacks, eller förrätt? Ät det som du vill!
Det räckte till många! Vi var sju personer som hade en antipastikväll. Jag kunde även ge bort några provsmaker till min bror och hans fru och vi har även tagit munsbitar några kvällar. Och jag tog lite idag då jag fotade produkterna! Mättande snacks. Här är några tankar och åsikter om de produkter vi fick testa:
 

Tapenade
God. Bra blandning av svarta oliver, sardeller, kapris och olivolja. Passar väldigt bra till crostini.

Tapenade oliver & kapris
Jag är inget fan av kapris. Men denna smakade inte så mycket kapris, så jag hade inget emot den. Delade meningar om det var bra eller dåligt att den är grovhackad.

Halkidikioliver
Nomnom! Jag gillar salta oliver och dessa var stora, saftiga och salta. Lite för salta enligt andra. På ett sätt bra att de är urkärnade för då kan man mumsa i sig massor rakt av. Men det känns lite som att det saknas något när inte kärnan är med. Man äter långsammare och smakar mera när man tuggar runt kärnan. Kanske även en onödig kostnad att kärna ur dom, då man får betala mer?

Creme av kronärtskocka
Denna var helt ny för alla! Bra med en creme och inte bara hackade röror som man lätt kan drälla med. Mild men mycket smak, kronärtskockan och vitlöken märks.

Grissini
Lite tråkig och smaklös. Känns som en version av ”salta pinnar”, fast utan salt då. Det enda den går att äta tillsammans med något annat var cremen av kronärtskocka. Den är för smal för att fånga upp något annat. Däremot uttryckte en person att den är bra för att komma åt saker i botten av burkarna. Vi provade inte att linda t.e.x SKINKA runt den, det kan funka med smaken då. Men jag tycker att den ska kunna funka att äta ensam. Mer smak!

Crostini
Perfekt storlek – man kan sluka den hel eller ta en tugga eller två. Bra smak, inget som tar över någon annan. Perfekt att lägga röror på.

Soltorkade tomater
Saftiga, mjuka, mycket god smak. Ofta är de lite hårda och sega, denna var lätttuggad.

Parmigiano Reggiano
Av 14, 22 och 30 månader valde vi lagrad i 22. Mycket god, dock ramlade den sönder hela tiden, lite för smulig. Det var svårt att fånga upp den med gaffel eller tandpetare.

Mer från bloggen

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela